skip to Main Content
Stotterkwartet

Stotterkwartet

Hoera…Stotterkwartet!

Kinderen leren spelenderwijs, ook tijdens Logopedie-Stottertherapie! Al die jaren miste ik als stottertherapeut een kwartet over stotteren, daarom besloot ik er zelf één te maken. In samenwerking met de werkgroep communicatie van het stotterFonds, waarbij stottertherapeuten en ervaringsdeskundigen betrokken zijn, kwamen we tot een prachtig eindresultaat.

Het kwartet bestaat uit negen thema’s die aan de orde komen tijdens stottertherapie. De kwartetkaarten zijn bedoeld om op een speelse wijze meer te leren en te praten over stotteren samen met jouw kind, cliënt of leerling. Op de uitlegkaarten vind je uitleg bij elk thema en spelsuggesties, zodat ook mensen met weinig kennis over stotteren goed weten wat de achterliggende gedachte is per thema. De illustraties nodigen uit om verder te praten of om er nieuwe ideeën bij te bedenken, want stotteren is nou eenmaal bij iedereen weer anders. Ik wens jullie veel speelplezier en hoop dat dit kwartet tot mooie gesprekken zal leiden met jullie kinderen, cliënten of leerlingen.

Hartelijke groet,

Sukima van Velzen

Logopedist-stottertherapeut & ervaringsdeskundige

Te bestellen vanaf 1 April via stotteren.nl of stotterkwartet

Back To Top