skip to Main Content

Rondom Spraak Assen

Samenwerken komt de zorg ten goede. Daarom vinden wij het belangrijk om samen te werken met partijen die betrokken zijn bij een behandeling. Dit kan de school of de leerkracht zijn van je kind of de behandelend arts of tandarts. Uiteraard overleggen we alleen met andere disciplines als je hier zelf toestemming voor geeft.

Samenwerken zorgt voor betere zorg en een sneller resultaat.

Doordat Rondom Spraak gevestigd is in twee gezondheidscentra (drie locaties) hebben wij korte lijnen naar verschillende disciplines. Waar nodig is er dus makkelijk overleg. Daarnaast werkt Rondom Spraak samen met gespecialiseerde collega’s: Logopedie Nienhuis (dyslexie en parkinson) en  Logopedie E. Linders (afasie, dysarthrie, laryngectomie). 

Voorlichtingen en workshops op maat

Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze regio beschikt over recente informatie en ontwikkelingen binnen de stottertherapie en logopedie. Wij geven regelmatig voorlichtingen en workshops. 

Behoefte aan een voorlichting of workshop over logopedie of stottertherapie? Neem gerust contact met ons op.

Coaching en second-opinion

Als klinisch logopedist kan het voorkomen dat je iemand behandelt die stottert. Als blijkt dat je na drie maanden niet voldoende resultaat boekt, is het aan te raden om een gespecialiseerde logopedist-stottertherapeut te benaderen.

Je kunt bij ons terecht voor coaching omtrent de behandeling. Ook kun je samen met de client bij ons langskomen voor observatie of kun je een second-opinion aanvragen op basis van de aanwezige anamnese en onderzoeksgegevens. Neem gerust contact op met Sukima van Velzen voor meer informatie.

Back To Top