skip to Main Content
FACTSHEET Over Stotteren

FACTSHEET over stotteren

Wat weten we over stotteren? Dit is een vraag die ik als stottertherapeut vaak beantwoord. Bij het geven van deze uitleg miste ik iets visueels, zodat de informatie nog duidelijker over zou komen. Daarom ontwikkelde ik een factsheet waarop de feiten over stotteren én stottertherapie makkelijker terug te vinden zijn.

De factsheet dient als ondersteuning bij het geven van uitleg over stotteren en stottertherapie aan bijvoorbeeld leraren, ouders en jongeren. Omdat stotteren bij iedereen anders is, is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat er nog veel meer te vertellen is over stotteren. Als je vragen hebt of wilt weten welke informatie aansluit bij jou of jouw kind kun je gerust contact opnemen.

Download FACTSHEET hier

Back To Top