skip to Main Content
Zwangerschapsverlof Klaudia Sentker

Zwangerschapsverlof Klaudia Sentker

Klaudia Sentker haar zwangerschapsverlof gaat in op 04 januari 2021 en eindigt op 11 mei 2021.
Rahel Verbree vervangt Klaudia in deze periode. Zij stelt zich graag even voor:

Toen ik op mijn 19e deelnam aan een intensieve stottertherapie had ik niet kunnen weten dat het de basis voor mijn beroepsontwikkeling zou zijn. Hier ontdekte ik mijn passie voor logopedie. Ik vond het niet alleen interessant hoe ik beter met mijn stotteren/spreken kon omgaan maar ook hoe het spreken werkt, welke lichaamsdelen bij het spreken betrokken zijn, hoe deze invloed op elkaar hebben etc. Vanuit deze motivatie begon ik met de studie logopedie. Naast een gedegen theoretische kennis bestond mijn opleiding uit veel praktijkervaring in de vorm van stages in verschillende inrichtingen, o.a. in de vrije vestiging en in revalidatiecentra. Door deze verscheidenheid aan praktijkervaring ben ik bekend geraakt met lichte tot zeer ernstige afwijkingen, o.a. op de gebieden taal en articulatie.

Na mijn opleiding logopedie heb ik mij verder verdiept in het vakgebied door een onderzoeksmaster taalwetenschappen te volgen. Hoewel ik tijdens de masteropleiding met plezier onderzoek heb uitgevoerd, geniet ik van het persoonlijke contact in het werkveld als logopedist. Elke persoon is uniek en het is mijn plezier om in behandeling daarop aan te sluiten. Ik vind het fijn om kinderen en volwassenen op hun gemak te stellen en (weer) plezier in het communiceren te geven. Dat ik uit eigen ervaring weet hoe fijn dat is geeft mij extra motivatie.

Vanaf januari ga ik Klaudia tijdens haar verlof vervangen. Ik vind het prachtig om onderdeel van het team Rondom Spraak Assen te zijn en mij verder te ontwikkelen als logopedist. Ik ontvang u van harte in de praktijk!

Hartelijke groeten,

Rahel Verbree

te bereiken op: ksentker@rondomspraak.nl

 

 

Back To Top